dimecres, 13 de gener del 2010

CONFERENCIA de l’ASSEMBLEA IMMIGRANTS PEL DRET A DECIDIR, AIDD

Dissabte 16 de gener a les 19 hs.
Ass. Els Propis, Via Júlia 203. Metro L4, parada de Via Júlia
La Conferència de l’Assemblea d'Immigrants pel Dret a Decidir, AIDD, tindrà lloc en el Local dels Propis, Via Júlia 203. Metro L4, parada de Via Júlia. El dissabte dia 16/1/10 entre les 19 i 21 hores.
 
L'Assemblea d’Immigrants per el Dret a Decidir es un espai obert a la participació de tothom que estigui disposat a implicar se en el procés de consultes per la Independència de Catalunya i els Països Catalans.
En tant que assemblea, no tenim ni portaveus, ni dirigents ni coordinadors. Treballem junts per assolir els objectius aprovats per consens a l’AIDD i ho fem TAN SOLS de la forma que ho decideixen els companys i companyes.
La reunió del 16 de GENER servirà per realitzar les presentacions i enraonaments dels nous integrants i per informar les decisions al voltant de els següents temes:
  1. Presentació del document: Fonaments polítics per la participació dels Immigrants en la Independencia dels Països Catalans, a càrrec de Diego Arcos.
  2. Participació a Barcelona Decideix i altres consultes que estan en preparació.
  3. Campanya d’implantació de l’AIDD arreu del territori dels PPCC.
  4. Campanya virtual de contacte amb els casals Catalans i la Catalunya exterior.
  5. Altres qüestions.
Les reunions de l’Assemblea son obertes i pot participar tothom, de fet, no li demanem papers a ningú per lluitar al nostre costat...
 
ESTEU CONVIDATS
aiddcatalunya@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada