dimecres, 13 de gener del 2010

Sant Fruitós Decideix es reuneix amb representants de municipis que van fer les consultes el 13-D

Aquest dijous 14 de gener, a les 9 del vespre, la recentment creada Comissió ciutadana "Sant Fruitós Decideix" ha organitzat al local cultural de l’edifici de Caixa Manresa (plaça de l’Ajuntament) una trobada amb representants dels municipis de Vilassar, Cardedeu, Sallent, Berga i Sant Cugat, que el passat mes de desembre van organitzar el referèndum a les seves localitats, per tal que expliquin la seva experiència i donin idees de com fer-ho als responsables d’organitzar el referèndum a Sant Fruitós el proper dia 25 d’abril.

La trobada és oberta a totes les persones que desitgin participar-hi i suposa la primera activitat pública de la comissió de Sant Fruitós, que també ha previst cercar la col·laboració de més santfruitosencs el dia de la Marxa del terme, que es celebrarà el diumenge dia 24 de gener.

Cartell de fotos dels adherits

En Marcel Oliveras aquest cap de setmana farà un cartell amb les fotos de totes les persones adherides que hagin enviat la foto. En el cartell hi haurà un missatge que convidi a col·laborar en l'organització del referèndum a tothom.

Aquest cartell només serà efectiu si hi ha molta gent i la intenció és presentar-lo el diumenge 24 durant la Marxa del Terme. Posteriorment se'n faran còpies per penjar-les a totes les botigues del poble.

Col·laboració econòmica

Tal i com es va proposar a la primera reunió, alguns adherits ja han fet un ingrés de 20€ al CC de la comissió organitzadora.

2013 - 1601 - 13 - 0200023074 de la Caixa Catalunya

Divulgació del referèndum

A part de totes les accions que els responsables de les comissions de premsa, i campanya puguin organitzar, la millor manera de donar a conèixer i captar suports entre la gent del poble, és el boca orella. La comissió convida a que es parli del referèndum amb els familiars, amics i veïns per tal que s'hi adhereixi el màxim de gent possible i que s'apuntin a les comissions de treball.

(Font: ManresaInfo.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada