dilluns, 4 de gener del 2010

Desdeny de Montilla cap a les consultes

Demana què ningú "utilitzi políticament" les consultes sobiranistes. "Les organitzen colectius independentistes" insisteix el President.

Curiosa la pràctica del president de la Generalitat, José Montilla, en demanar que una consulta política no s'utilitzi políticament. Una situació que fregaria el pensament de Marc Aureli que recomanava mai portar llenya al bosc.

Montilla va fer una crida amb l’objectiu que ningú utilitzes políticament les consultes sobiranistes que es van celebrar a 167 municipis de Catalunya. “En cap cas substitueixen ni poden ser utilitzades políticament per ningú. No seria desitjable. Ni són extrapolables al conjunt de Catalunya”, va volguer remarcar el president en roda de premsa.

Tot i que el president va intentar manifestar el seu respecte per les consultes i les persones que van anar a votar, al mateix temps va insistir que "són consultes organitzades per col·lectius independentistes". En una clara desconsideració a l'organització civil dels referèndums així com cert desdeny sobre els que van anar a votar.

Des de Madrid, on participava a la IV reunió de presidents autonòmics, el president Montilla va mostrar cert menyspreu, o més aviat certa desconsideració destacant que “la voluntat popular s’expressa en les eleccions municipals, autonòmiques i generals, i pel que fa al nostre autogovern es va expressar en el referèndum sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya”, celebrat el juny del 2006.

(Font: ManresaInfo.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada