dimecres, 18 de novembre del 2009

Amb el nom de Calders Decideix es crea la Comissió Ciutadana per a realizar la Consulta Popular

(Nota de Premsa facilitada per la Comissió Popular al Regió7)

CALDERS ES SUMA A LA RESTA DE MUNICIPIS QUE REALITZARAN LA CONSULTA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA EL PROPER 13 DE DESEMBRE

Arran de la moció aprovada per unanimitat pel Ple de l’Ajuntament de Calders en data 7 de setembre del 2009, per la qual s’impulsava dur a terme una consulta al municipi sobre la independència de Catalunya, el passat dia 29 d’octubre es va fer una Assemblea Popular, on hi van assistir una quarantena de persones, representants d’entitats i altres a títol individual. D’aquesta Assemblea en va sorgir la Comissió Ciutadana Organitzadora de l’esmentada consulta amb el nom de Calders decideix. Aquesta Comissió serà l’encarregada de dur-la a terme amb rigor i de manera seriosa.

La Comissió ja està treballant per tal d’anar donant forma al que serà la Consulta popular, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim d’implicació ciutadana i superar, així, el 40% de participació el dia de la consulta.

La data escollida, junt amb altres municipis d’arreu dels Països Catalans, serà el diumenge 13 de desembre del 2009.

La comissió anirà informant de com serà tot el procés, així com d’aquells actes informatius que es puguin realitzar al respecte.

En aquest sentit, s’ha convocat a tots els voluntaris interessats en col•laborar en l'organització de la Consulta Popular a una reunió que tindrà lloc aquest divendres dia 13 DE NOVEMBE DE 2009, a partir de les 21:00 hores al Centre Cívic de Calders per tal de posar al corrent de les actuacions que està portant a terme la Comissió i proposar als voluntaris la seva adscripció als diferents grups de treball que s'han creat.

Per a qualsevol suggeriment podeu adreçar-vos al correu electrònic calders.decideix@gmail.com. Així mateix s’aniran posant les informacions a http://caldersdecideix.blogspot.com.

(Noticia apareguda al Regió7 el passat divendres 13 de novembre de 2009)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada