dijous, 26 de novembre del 2009

Ciutadans i Alternativa Española convoquen per separat concentracions el 13-D contra les consultes

Albert Rivera vol exigir a Montilla i al PSC "que deixin de col·laborar amb l'independentisme", mentre que AES rebutja les consultes democràtiques sobre la independència de Catalunya.

El president i parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimecres que la seva força política portarà a terme un acte el pròxim 13 de desembre a plaça Universitat a dos quarts d'una, el mateix dia que estan convocades les consultes populars, perquè els ciutadans diguin al president, José Montilla, que "no volen que els seus regidors del PSC donin suport a aquestes mocions a favor de consultes independentistes".

Per la seva banda, el partit nacionalcatòlic Alternativa Española (AES), que té com a president honorífic Blas Piñar, ha convocat una concentració de rebuig a les consultes democràtiques sobre la independència de Catalunya –Ante los secesionistas referendos catalanes, da un SÍ a ESPAÑA, com resa el seu cartell de campanya– el mateix dia a les 13 hores a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Rivera ha volgut deixar clar que es concentrarà no a favor o en contra del sí o el no de les consultes previstes, sinó per exigir a Montilla i al PSC "que deixi de col·laborar i tenir la connivència amb l'independentisme que fa servir les institucions només per a alguns".

Rivera ha explicat que portarà a terme aquesta concentració davant la "passivitat" del PSC amb els referèndums que es convoquen el 13 de desembre. Per "la votació favorable en 22 ajuntaments de regidors del PSC perquè se celebrin els referèndums; per la defensa de Montilla de la llibertat i participació de mocions il·legalitzades per la justícia; i davant l'intent d'acabar la legislatura de la mà d'ERC i renovar el tripartit en un futur".

"Li direm que no tots els catalans volen això ni estem d'acord a mirar cap a un altre costat", ha apuntat.

El parlamentari de Ciutadans no ha concretat en quin lloc de Barcelona se celebrarà aquest acte el dia 13 de desembre i ha dit que serà un acte obert. "No tenim intenció que sigui un acte de partit, ja que hi ha molts ciutadans que es voldran mobilitzar" perquè estan cansats que "es miri cap a un altre lloc". "Si algú s'hi vol sumar i participar amb la idea de demanar a Montilla que faci complir la legislació i no miri cap a un altre costat, estarem encantats", ha afegit.
 
(Font: Avui.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada