dilluns, 30 de novembre del 2009

Els organitzadors del 13-D portaran 500.000 signatures al Parlament per tal d'aconseguir que es parli sobre la independència

Insten els partits a donar llibertat de vot als seus diputats

L'auditori del Fòrum de Barcelona s'ha omplert de gom a gom en l'Acte Nacional de la Coordinadora per la consulta sobre la independència. Molta gent fins i tot s'ha hagut de quedar al carrer. L'organització ha fet públiques les xifres: 3.000 persones. Un èxit que ha superat totes les expectatives.

Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt i president del comitè organitzador del 13-D, ha demanat als partits catalans que donin llibertat de vot al Parlament als seus diputats perquè votin en funció de la seva consciència i no de directrius marcades per les cúpules.

Tanmateix, davant un auditori entregat, ha afirmat que, si cal, i "si es veu obligat", el comitè portarà al Parlament més de mig milió de signatures per tal d'aconseguir que s'enceti un debat real sobre la independència.

El periodista Miquel Calçada ha expressat una convicció: no hi ha marxa enrere. El 13-D "és un darrer pas abans de la independència", ha sentenciat.
 
(Font: Gemma Aguilera - Avui.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada