dimecres, 9 de desembre del 2009

El franquista Utgés admet que seran «cuatro y el cabo» contra les consultes

El reconegut falangista que es va presentar en el número 2 a les llistes de PxC per Manresa a les passades eleccions esmicola en el seu bloc el present de l'ultra dreta espanyola

"Ya es tarde para todo. Son muchos años de holgazanería y pasotismo". Amb aquest pessimisme Emilio Utgés encara en el darrer apunt del seu bloc l'actitud que segons ell han tingut les forces de l'extrema dreta espanyola en els últims temps davant el que significa la desintegració de "la más gloriosa de las naciones". Les xarxes socials d'internet són segons aquest manresà de tota la vida el que ha acabat per convertir "los nuestros, en patriotas cibernéticos".

En un text que no estalvia carícies a ningú, el conegut falangista manresà assenyala que a la convocatòria d'Alternativa Española del 13 de desembre a la plaça de Sant Jaume seran "cuatro y el cabo". "Cómo siempre" assumeix. Qui hauria d'haver estat regidor a l'Ajuntament de Manresa per PxC després de la renúncia de Palacios, però que va ser obligat a renunciar pel seu perfil massa transparent de les intencions últimes del partit d'Anglada, es lamenta que Espanya "ya no existe de facto" i que "los nuestros", dividits "en mil partidillos, incapaces de unirse por el egoísmo de sus conductores", estan "urdiendo una revolución" quan no han sabut mantenir a la pròpia pàtria.

En el escrit no hi falten referències als dos grans partits espanyols, i molta crítica cap als que "son y se sienten españoles" de qui diu que prefereixen les "copas, las cenas y las compras" que sortir al carrer a defensar Déu i la pàtria. De la jerarquia eclesiàstica tampoc en guarda estima ja que els considera "los okupas más opulentos" i de Càritas en diu que estan per la tasca d'assistir més als "moros que a los cristinos". "Es de vómito", conclou, abans d'entrar a mostrar la seva enyorança per l'Espanya d'abans de 1975.

Aquest individu, que tothom ho tingui present, anava de número 2 d'una llista que va obtenir representació a l'Ajuntament de Manresa.

(Font: Pere Fontanals - ManresaInfo.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada