dimecres, 9 de desembre del 2009

La BBC i France 1 dedicaran un reportatge a la consulta de Tàrrega

Periodistes de la BBC i France 1 faran un reportatge de la consulta sobiranista de Tàrrega. Segons ha informat la plataforma Tàrrega decideix, professionals de les dues televisions faran un seguiment de l'organització de la societat civil per fer el referèndum, més que no pas un reportatge sobre la consulta. Per aquest motiu i per seguir el procés, periodistes d'aquests mitjans assistiran al debat que es farà aquest dimecres amb Àngel Colom, Joan Tardà, Antoni Comín, Francesc Pané, Adam Majó i Roger Granados. El reportatge també farà referència a l'escolarització en català a l'institut de Tàrrega, la rotulació dels establiments i a d'altres aspectes relacionats amb la identitat nacional.

Segons ha informat Tàrrega decideix en un comunicat de premsa, l'ambient que es viu als carrers de la ciutat és molt similar al de les eleccions pel gran nombre de pancartes i cartells que anuncien la consulta. Fins ara, unes 150 persones han exercit el dret a vot anticipat.

D'altra banda, aquesta setmana, l'entitat té previst reunir-se amb les entitats d'immigrants i de gent gran per explicar el dret a vot en el referèndum i promoure la participació.

(Font: Directe.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada