dimecres, 2 de desembre del 2009

Volem, simplement, ser espanyols

Salvador Cot (Periodista)
"Ep, notícia! Aquest diumenge Artur Mas ha deixat al descobert la mentida en què es basa tot aquest muntatge del catalanisme. Segons el líder de CiU, si es convoqués un referèndum d’autodeterminació guanyaria el no. El mateix Mas assegura (al diari El País, perquè en quedi constància a Espanya) que el seu partit té evidències demoscòpiques que demostren que la cosa aniria malament i que, per tant, no s’ha de reclamar ni el dret a l’autodeterminació ni la independència. A partir d’aquí, Mas afirma que “seria un error convocar-la [la consulta] per evidenciar davant d’Espanya i del món que Catalunya el que vol és simplement ser espanyola”.

En definitiva, que tota aquesta gent que està ensobrant paperetes a Osona, els que van omplir el Fòrum fa dos dies o els que van penjar la pancarta de Catalonia is not Spain al Camp Nou durant el Barça-Reial Madrid estan fent el mico, els pobres. Res, segons Artur Mas tot és mentida i no val la pena ni tan sols lluitar-hi perquè se’ns acabaria veient el llautó. Ni serveixen les manifestacions ni serveix l’ase català al portapaquets del cotxe. La cosa no va ni amb rodes i si et poses el CAT a la matrícula per tu faràs.

I és que tot sembla indicar que, al final, Mas s’ha acabat convencent de l’argument essencial de les tertúlies madrilenyes, que asseguren que tot això del catalanisme és un monstre polític, artificial i deforme, que, en realitat, no té cap mena de suport social. Deu ser que, finalment, qui té raó són ells i que aquí només preocupen l’atur i les llistes d’espera i que qualsevol altra consideració és un invent de quatre polítics per viure del mòmio a Barcelona perquè són incapaços de prosperar a Madrid.

El que volem, vostè i jo, és, simplement, ser espanyols, què carai! I si n’hi ha uns quants que s’empassen la mentida i voten CiU ja s’espavilaran. "
 
(Font: Artícles d'opinió Avui.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada