dimecres, 9 de desembre del 2009

L'alcalde de Castellbell és el primer del Bages que vota a la consulta

Agustí Navalles va emetre el vot anticipat aquest dimecres ja que el dia 13 serà fora del país. Instruccions per poder votar anticipadament als municipis del Bages que fan consulta el 13-D

El batlle de Castellbell i el Vilar va emetre el seu vot a la consulta per a la independència de Catalunya aprofitant el punt de recollida de vots anticipats que "Castellbell i el Vilar Decideix" va desplegar aquest passat dimecres en el Mercat ambulant del municipi. Es dóna el cas que és possible que el proper 13 de desembre l'alcalde hagi de ser fora del país per motius familiars i no ha volgut que això s'interposés en la seva voluntat per votar aprofitant aquesta cita.
 
D'aquesta manera, Agustí Navalles es converteix en el primer alcalde del Bages en emetre el seu vot per a la consulta. Qualsevol persona que tingui previsió de ser fora del seu municipi el diumenge dia 13 de desembre quan es porti a terme les consultes per la independència té a la seva disposició mecanismes per emetre el seu vot de forma anticipada.
 
Així, els municipis que portaran a terme la consulta el proper dia 13 tenen diferents mecanismes i punts per a recollir aquests vots que es regiran per un procediment similar al vot per correu en uns comicis convencionals de partits. Els vots quedaran a banda fins acabar el procés consultiu i després s'obriran els sobres del vot anticipat i s'inseriran a l'urna sempre que no hi hagi duplicitat de vot que donaria preferència al vot presencial recollit el mateix dia 13.
 
Els mètodes i llocs de recollida dels vots anticipats a cadascun dels municipis amb consulta el proper 13 de desembre són:
 
Calders: Dijous, dia 10 de desembre, de 7 a 10 del vespre, al Centre Cultural Néstor Almendros.
Callús: Dijous, dia 10 de desembre, de 6 a 8 del vespre, al Bar Stop.
Castellbell i el Vilar: Els dilluns i dijous, de 5 a 7 del vespre, al Casal d'avis; i els dimecres, de 9 del matí a 2 del migdia, al Mercat ambulant.
L'Estany: Dimarts, dia 8 de desembre, coincidint amb la 17a Fira de L'Estany.
Marganell: Durant aquesta setmana en lloc i data per determinar. Es faran 2 hores de matí i 2 hores de tarda.
Navàs: Dijous, dia 10 de novembre, de 4 a 6 de la tarda, a la Residència d'avis; de 7 a 9 del vespre, a Palà; de 5 a 6 de la tarda, a l'Escola Diocesana; de 12 a 2 del migdia i de 7 a 9 del vespre, al local de la Penya Barcelonista.
Sallent: Enviant butlleta per correu a l'Apartat de Correus 112, 08650 de Sallent (les paperetes es poden imprimir des del web).
Sant Salvador de Guardiola: De dimarts a dissabte, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dijous i divendres, també de 3 a 8 del vespre, a la Carnisseria Valverde (c. Igualada, s/n); de dilluns a dijous, de 2/4 de 9 a les 10 del vespre, i els dissabtes de 2/4 d'1 a 2/4 de 2 del migdia i de 4 a 9 del vespre, a l'A.VV. Casal de Sent Martí (Salelles).
 
(Font: ManresaInfo.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada