divendres, 11 de desembre del 2009

Bretolades contra les consultes i la CUP a Sant Salvador de Guardiola

Han arrencat gairebé tots els cartells i han aparegut pintades feixistes a les parets

Guardiola Decideix, posa de manifest els fets ocorreguts en aquesta població des que es va iniciar la campanya respecte a la consulta popular del proper 13 de desembre. (La moció, presentada per la CUP Guardiola, va ser aprovada per 9 vots a favor, una abstenció, i un vot en contra).

Els cartells que anuncien el referèndum, han estat reiteradament arrencats i guixats. En la darrera ocasió, i malgrat ser una població dispersa, en la que disten uns quants quilòmetres entre nuclis de població, la campanya de Guardiola Decideix, i la campanya pel SI de la CUP Guardiola, no només ha quedat sense rastre, sinó que també ha quedat tapada per símbols nazis i feixistes. Els murals que la CUP dibuixa cada onze de setembre, amb la col•laboració dels nens i nenes del poble, han quedat també malmesos, deixant una imatge bruta, i de poc respecte entre veïns.

Des de la comissió d'organització Guardiola Decideix, i des de la CUP Guardiola, lamenten profundament l'estat de les parets que mostren símbols feixistes, i insten l'ajuntament del municipi a que les netegi. Tanmateix, demanen que en la mesura del possible, "els serveis de vigilància municipal vetllin i procurin pel manteniment del nostre poble i dels actes incívics que s'hi esdevenen".

(Font: ManresaInfo.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada